Bazzarr Delivery

Food & Drink • Updated 2 years ago

Download from App Store
Version 6.1.2 • Requires iOS 10.0 or newer

Created by:

TAVO KAMA UAB

Change-Log

Current Version: 6.1.2
  • 🔃 Updated to v6.0.0
    3 years ago
  • 🔃 Updated to v5.0.0
    3 years ago
  • 🔃 Updated to v3.0.5
    3 years ago
  • 🔃 Updated to v2.0.1
    3 years ago
  • 🔃 Updated to v1.0.22
    3 years ago
  • 🔃 Updated to v1.0.20
    3 years ago
  • 🔃 Updated to v1.0.18
    3 years ago
  • 🔃 Updated to v1.0.15
    3 years ago
  • 🔃 Updated to v1.0.14
    3 years ago
  • 🔃 Updated to v1.0.12
    3 years ago
  • 🔃 Updated to v1.0.7
    4 years ago
Vietinis turgus telefone.
Mes dirbame su daugybe ekologiškų ūkių, vietinių gamintojų, turgaus prekeivių ir nuolat plečiame jų tinklą.
Išskirtiniai produktai.
Mūsų partneriai siūlo ne tik natūralius ir mūsų stalui įprastus produktus, bet ir išskirtinius gaminius gurmaniško skonio mėgėjams.
Paprastas užsakymas.
Mūsų nemokama programėlė leidžia išsirinkti ir užsakyti produktus namo ar į biurą lengvai ir greitai. Pasiekiama bet kuriuo metu.
Sutaupytas laikas ir pinigai.
Jūs išsirenkate produktus partnerių kainomis – mes pristatome jau kitą dieną. Jūs džiaugiatės sutaupytu laiku ir kokybiškais produktais.
Paremk vietinį verslą!
Mums rūpi maisto kokybė, todėl bendradarbiaujame su tiekėjais, kuriems rūpi klientą pasiekiantis produktas. Ačiū, kad remiate smulkųjį verslą ir Lietuvos ūkininkus!
Greitas pristatymas.
Mes prisiimame atsakomybę, kad produktai jus pasiektų šviežūs, saugiai supakuoti ir laiku.

Užsakymo pateikimas ir apmokėjimas programėlėje
Atsidaręs programėlę pirmiausia pasirinkite miestą, iš kurio turgavietės skyrių norite rinktis produktus. Šiuo metu „Bazzarr” bendradarbiauja su Halės turgaus prekybininkais Vilniuje, Naujojo turgaus prekybininkais Klaipėdoje ir Urmo miestelio prekeiviais ir ūkininkais Kaune.

Pažymėjus miestą, matysite sąrašą skyrelių, kuriuos mes atstovaujame ir kurių produktus galite įsigyti programėlės pagalba. Prekes galite rinktis pasirinkę konkretų skyrelį – ūkininką, gamintoją ar parduotuvę. Tuomet matysite, kokių produktų gali pasiūlyti būtent šis mūsų partneris. Savo pirkinių krepšelį galite pildyti ir ieškodami prekių pagal kategorijas, pavyzdžiui, „Mėsa, gaminiai”, „Bakalėja”, „Daržovės, vaisiai”, „Riešutai, prieskoniai”. Taip pat produktus galite rasti per paieškos laukelį.

Kai jau visi produktai krepšelyje, belieka tik pasirūpinti jo apmokėjimu ir pristatymu. Jei programėle naudojatės pirmą kartą ir dar neturite savo paskyros, pirmiausia užsiregistruokite. Programėlė suteikia galimybę užsiregistruoti naudojantis Facebook arba Gmail paskyromis, todėl registracija gali trukti vos kelias sekundes. Jei tokių paskyrų nenaudojate, tiesiog užpildykite registracijos laukelius. Tuomet pridėkite naują adresą arba pasirinkite jau išsaugotąjį. Nuspręskite, kada norite sulaukti savo produktų ir pažymėkite kalendoriuje pristatymo datą. Jūsų patogumui, maistas į namus gali būti užsakomas jau kitai dienai arba suplanuotas pristatyti po kelių dienų.

Prekių krepšelio apmokėjimas vyksta internetinėms parduotuvėms įprastais būdais. Galite pasirinkti vieną iš dviejų – apmokėjimas tiesiogiai banko kortele arba bankinis pavedimas per „Paysera” mokėjimo platformą. Štai ir viskas! Dabar jūsų užsakymas yra mūsų rūpestis.

Gavę jūsų užsakymą pasirūpinsime, kad visi krepšelyje nurodyti produktai būtų paruošti pristatymui jūsų pasirinktą dieną. Bendradarbiaujame tik su patikimais prekybininkais, todėl maisto prekės į namus atkeliaus tinkamai supakuotos, šviežios ir kokybiškos. Juk to ir tikimės, kai keliaujame į turgų.

„Bazzarr” programėlės paskyros valdymas
Savo „Bazzarr” programėlės paskyroje galite sutvarkyti ar pasirinkti tam tikras funkcijas.

Koreguoti profilį. Šioje skiltyje galite koreguoti savo asmeninę informaciją. Jeigu pasikeitė jūsų telefono numeris ar elektroninio pašto adresas, nepamirškite jų atnaujinti, kad užsakymas vyktų sklandžiai.

Pristatymų adresai. Programėlė suteikia galimybę pridėti net kelis pristatymo adresus. Tai gali būti jūsų namų adresas ar darbovietė. O gal rūpinatės seneliais arba norite pradžiuginti draugą? Čia jau iš anksto galite įkelti jų adresus. Tuomet prekių užsakymas vyks dar greičiau ir sklandžiau.

Mokėjimo būdai. Kai tik atliksite pirmąjį savo užsakymą, šioje skiltyje matysite mokėjimams atliktų banko kortelių duomenis.

Mano kalendorius. Programėlėje rasite ir kalendorių, kuriame galite pažymėti jums svarbias datas, artėjančias šeimos šventes ar svarbius susitikimus. Tai padės jums geriau planuoti savo pirkinių krepšelį ir nepamiršti būtiniausių maisto produktų.

Changelog

New in this version

Added discount feature

Videos about this app


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /data/wwwroot/appghost.com/show.php on line 413