Rigoland

Education • Updated 5 months ago

Download from App Store
Version 1.0.1 • Requires iOS 8.0 or newer

Created by:

Region Hovedstaden

Rigoland er et hospital, hvor børn på egen hånd kan gå på opdagelse. Rigoland er opkaldt efter Rigo og Reggae der bor på Rigshospitalet. De er ret sjove og dine venner i Rigoland.

Rigoland ligner de fleste hospitaler. Så selv om det er Rigshospitalet, der har opfundet Rigoland, er den lavet til alle raske og syge børn, som syntes at både kroppen, undersøgelser og hospitaler er spændende.

Fra start følger du Rigo og Reggae ind på hospitalet. Du bliver modtaget i det der på et hospital kaldes en receptionen. Her møder du sekretæren Sanne, der fortæller om sig selv og lidt om hospitalet.

Du kan også undersøge, hvilket personale der er på hospitalet, og hvad de gør for de syge børn.
Gå lidt på opdagelse, og du vil finde overraskelser flere steder.

Fra receptionen kan du fortsætte til flere forskellige etager. Du kan vælge lige det sted, du har mest lyst til. Du bruger elevatoren til at komme rundt.

På ’sengestuen’, ’hospitalsgangen’ og ’frirummet’, sker der noget, der har med et almindeligt hospital at gøre.

På ’sengestuen’ fortæller Nora om, hvorfor hun er blevet indlagt, og Noras mor om, hvordan det er være på hospitalet. ’Håndtaget’ aktivere sygeplejersken og lægen.

På ’hospitalsgangen’ går portøren Poul med en seng forbi forskellig undersøgelsesstuer, som du kan komme ind i.

’Frirummet’ er som en børnehave eller et fritidsrum. Her er pædagogen Petra klar til at lave noget hyggeligt og sjovt med Frederik. Her er masser af leg og aktiviteter, så det er bare om, at gå på opdagelse.

’Loftet’ findes kun i Rigoland og ikke på andre hospitaler. Der sidder professor Dr. Prop i sin lænestol. Ved at gå på opdagelse her kan du både lære om kroppen og finde sjove overraskelser. Undersøg fx organdukken og plakaten med kroppen. Se hvad både flasken, lampen, øjne, kraniet, katten og edderkoppen kan finde på.

Rigtig god fornøjelse i Rigoland
Rigo og Reggae

Changelog

New in this version

Nu kan du også bruge Rigoland på din iPhone

Videos about this app