DuPho Legit.

Photo & Video • Updated 3 years ago

Download from App Store
Version 2.2.0 • Requires iOS 9.0 or newer

Created by:

Vereniging Dutch Photographers

Change-Log

Current Version: 2.2.0
  • ๐Ÿ”ƒ Updated to v2.1.1
    4 years ago
  • ๐Ÿ”ƒ Updated to v2.1.0
    4 years ago
  • ๐Ÿ”ƒ Updated to v2.0.0
    4 years ago
  • ๐Ÿ”ƒ Updated to v1.0.3
    5 years ago
Op zijn zachtst gezegd, zijn de regels rondom fotografie niet altijd even duidelijk. Daarom heeft DuPho alles goed voor je op een rij gezet in een boordevolle app! Of je nu fotograaf bent, journalist of vormgever. Heb jij met beeldmateriaal of auteursrecht te maken? Gebruik dan deze app!

-- Over DuPho --
DuPho staat voor Dutch Photographers, dรจ beroepsorganisatie voor professionele beeldmakers. DuPho vertegenwoordigt en verbindt beeldmakers en kent de uitdagingen van het dynamisch veld rondom fotografie. Ze schept duidelijkheid en geeft richting. DuPho heeft een pool van in beeld- en ondernemingsrecht gespecialiseerde juristen en advocaten. Een team van experts geeft advies en zo nodig ondersteuning.

DuPho is opgericht door fotografen, voor fotografen en vormt een platform voor discussie, uitwisseling, educatie, deskundigheidsbevordering en bescherming van auteursrecht.

Meer informatie over het lidmaatschap, onze activiteiten en voordelen kun je vinden op www.dupho.nl. Meer informatie over het gebruik en de rechten met betrekking tot deze app, vind je op de informatietab in DuPho Legit.

Changelog

New in this version

โ€ข Bugfixes
โ€ข Artikel pagina's hebben een nieuw ontwerp

Videos about this app


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /data/wwwroot/appghost.com/show.php on line 413