Rytmeinsekterne

Education • Updated 1 month ago

Download from App Store
Version 1.0.3 • Requires iOS 7.0 or newer

Created by:

Rikke Hallund

Change-Log

Current Version: 1.0.3
  • 🔃 Updated to v1.0.2
    7 months ago
Rytmeinsekterne består af fem musikalske insektfortællinger, hvor du med musik og animationer bliver præsenteret for de forskellige smådyr i et eventyrligt krible-krableunivers. Rytmeinsekterne består af et bibliotek med karakterer og rytmisk animerede insekter, baggrunde og rekvisitter, så du selv, i en mixerpult, kan skabe dit eget univers og koreografi og derigennem producere og illustrere en musikalsk insektfortælling til din egen musikvideo.

Rytmeinsekterne er naturvidenskab med puls, grin og digital interaktivitet. Ved at spille på tværs af videnskab og fantasi sættes der gang i brugerens nysgerrighed og musiske kreativitet. Rytmeinsekterne giver dig en helt ny mulighed for at undersøge de enkelte insekter, deres anatomi, bevægelsesmønstre og levevilkår på en unik måde og på en underholdende platform.

Hvert insekt i materialet har sin helt egen musikalske fortælling og animerede bevægelser med sang, melodi og rytmer, og som illustrerer deres naturlige miljø og levevis. I løbet af hver fortælling, lærer du om insektets forvandlinger og insektet bedre at kende.

Rytmeinsekterne kan endvidere understøtte og inspirere arbejdet med de kanoniserede insekter i faget natur/teknologi.

Rytmeinsekterne er støttet af Undervisningsministeriets Udlodningsmidler.

Changelog

New in this version

iPhone edition

Videos about this app