Wonderfestiwall 2018

Music • Updated 4 months ago

Download from App Store
Version 1.0.1 • Requires iOS 10.0 or newer

Created by:

Jannick Holm

Vi er stolte af at kunne præsentere Wonderfestiwall, som afholdes den 16. til 19. august 2018 på toppen af klippeøen, Bornholm.
De tre intense dage er unikke i kraft af det enestående musikprogram og den dragende placering ved foden af Hammershus’ ruin, som skaber perfekte rammer for en helt særlig festivaloplevelse. Gæsterne får en uforglemmelig oplevelse krydret med sommeridyl, sild og fede koncerter. Lad de intime rammer og den storslåede musik forføre dig ved Nordbornholm.
En brændende vision, om at skabe en musikfestival på Bornholm, slog ned i forsommeren 2008. Visionen blev til en mission. En mission om at kunne præsentere Bornholm for nogle af tidens største, bedste og mest talentfulde bands fra ind- og udland.
Foreningens formål er at danne et kulturelt miljø på Bornholm – på de unges præmisser og gerne udenfor sæsonen. Derudover ønsker vi at kunne tiltrække større danske og udenlandske navne til øen indenfor genrerne film, stand-up og selvfølgelig musik.
Foreningen bygger som så mange andre på rå frivillig arbejdskraft, forskellen på Wonderfestiwall og andre festivaler er, at det er de unge som fuldstændig sætter dagsorden og leder slagets gang. Dette gør at festivalen har en konstant energisk og spontan energi omkring sig, som sikrer at festivalen ikke bare bliver ligesom alle de andre, for det er ikke meningen.
Festivalen er tænkt som grundstenen i foreningens arbejde og skal være med til at sætte Bornholm på de unges musiske landkort, som flere musikfestivaler allerede har gjort for mindre lokalsamfund. Vi har nogle helt enestående rammer på Bornholm, som man ikke vil kunne finde noget andet sted i Danmark. En kombination af det barbariske og bløde, nærmest sensuelle, er at finde i vores natur, og midt i dette ligger vores festivalplads ved Hammershus, hvor vi opnår en uforfalsket stemning.
Festivalens overskud går dels til velgørenhed på Bornholm, hovedsagligt til ungdommen og ungdomskulturen, derudover går en del til næste års festival for derved at opnå en endnu højere standard for vores festival. Desuden går overskuddet til at arrangere vores øvrige arrangementer.

Changelog

New in this version

Design improvements.

Videos about this app